IMG_7966

Marko Ćurčić

Fizioterapeut

Rođen 1981. u Zrenjaninu. Sa željom da nastavi očevim stopama završio je Višu medicinsku školu, smer Viši radni terapeut 2003. godine,a odmah zatim nastavio studije na smeru Viši fizioterapeut vanredno. 2003. godine se zapošljava u Banji "Rusanda" gde je započeo svoju bogatu terapeutsku karijeru koja je u toj ustanovi trajala do 2013. godine.

Zbog posebnog interesovanja za sportsku medicinu i manuelne terapeutske tehnike od 2006. godine honorarno započinje saradnju sa mnogim sportskim klubovima u Zrenjaninskoj opštini.
Rešen da obiđe svet 2013. godine se otisnuo u vodenu avanturu i započeo karijeru Massage therapist-a na prekookeanskim brodovima. Zbog izuzetnog poznavanja tehnika masaže i dobrog odnosa sa klijentima ubrzo biva promovisan u Assistant Spa Manager, a za vreme svog drugog ugovora dobija poziciju Spa Manager-a. Svoju karijeru na kruzerima nastavlja kao Training Supervisor 2014. godine i tu funkciju povremeno obavlja i sada (kada mu slobodno vreme dozvoli).

i love aruba

Ljubav prema sportu ga je vratila na karijeru Fizioterapeuta Rvačkog Saveza Srbije 2015. godine. Od tada je u stalnom sastavu Rvačke reprezentacije Srbije i sa ponosom ističe da od kada se on brine o zdravlju naših rvača Srbija je bogatija za zlatnu medalju sa Olimpijskih igara u Rio da Janerio 2016. godine, bronzanu medalju sa Svetskog prvenstva u Las Vegasu 2015. godine i 3 srebrne medalje sa Evropskog prvenstva u Rigi 2016. godine.

rvački savez srbije

Uveren da svoje znanje i iskustvo može preneti na mlade i ambiciozne terapeute osniva Physio Spa 2015. godine sa ciljem da obogati wellness ponudu u Zrenjaninskoj opštini, a u budućnosti i šire.
“Više znanja, više veština, više uspeha!” je polisa kojom sam se uvek vodio tokom radne karijere. Tim motom sam birao saradnike koji su stručni i željni novog znanja. Zbog toga sa punim pravom i odgovornošću vas pozivam da iskusite Vaš veličanstven Physio Spa trenutak.