Ovaj paket će vam preporoditi telo!

21 Nov | Fizikalna terapija,Masaža,Nekategorisane,Sauna | Ivan Janku

backache - isolated on white digital composition

Hladni dani su tu, a sa njima i zdravstveni problemi koje hladnoća nosi sa sobom.

Hladan vazduh, pogotovo kada je kombinovan sa vetrom(narodski rečeno promaja)  može imati bolne posledice ukoliko se ne obučete adekvatno. Velika je verovatnoća da će se “nahlađeni”  mišić zgrčiti, što će ograničiti pokretljivost i izazvati bol u pridadajućem delu tela.

Physio spa tim nudi rešenje u vidu “paketa” koji će vam pomoći da se izborite sa posledicama hladnoće, ali i razmrdati vaše telo i time spreči buduće bolne povrede.

Sat vremena tajlandske masaže + sauna za 2000din je fenomenalna ponuda, po sniženoj ceni (redovna cena iznosi 2400din).

Thai masaža

Terapeut će vas provesti kroz seriju raznih položaja (ležeći na ledjima, na bokovima, na stomaku, pa čak i sedeći) koristeći ritmičke pritiske, rolanje ekstremiteta, lagano ljuljanje i asistirano istezanje da bi izbalansirao protok životne energije (Sen) u celom telu.

thai-massage4

“Za mene lično, Thai masaža je najbolja masaža! Posle Tajlandske masaže moje telo je oporavljeno, rastegnuto. Prosto živnem i spreman sam da se uhvatim u koštac sa svim što mi dan donosi! Toliko mi se svideo koncept Tajlandske masaže da sam pre 4 godine spakovao kofere i otišao u Bangkok da učim Tajlandsku masažu u prvoj i najpoznatijoj školi te vrste u svetu situiranu u budističkom hramu Wat Po”. – Marko Ćurčić (Fizioterapeut).

Nakon ove masaže odlazite u saunu, da bi se vaše telo dodatno opustilo i još pojačao efekat same masaže. Sauna takođe pomaže u detoksikaciji organizma, pošto prekomernim znojenjem izbacujemo toksine iz tela (a i izgubićete oko 400 kalorija za nekih 20-ak boravka u sauni!). Posle ovog tretmana ćete biti preporođeni, energični i zdraviji!

Ukoliko ste se odlučili za ovaj paket kliknite ovde da rezervišete termin. (REZERVACIJE)
Vidimo se!

Komentari

komentara