Završio sam srednju medicinsku školu u Zrenjaninu i tu sam stekao elementarna znanja o funkcionisanju ljudskog tela. Naš organizam me je toliko fascinirao da sam rešio mnogo bolje da izučim način funkcionisanja našeg tela i to me je odvelo na studije biologije u Novom Sadu. Posle završenih studija rešio sam da je masaža nešto što definitnvno okupira moju pažnju i od tada sam završio brojne obuke za razne stilove masaže i tretmane tela. Sećam se svoje prve obuke koja je bila 2009. godine gde sam upijao sve kao sunđer. Od tada sam radio u brojnim salonima, kao i na moru u hotelima.

Praktikujući masažu  više od 11 godina mogu primetiti promenu stave i svesti ljudi. Pre 10-ak godina, masaža se smatrala luksuzom i prestižom. Danas primećujem trend da sve više ljudi ide na masažu redovno, iako nemaju bolnih problema, u cilju održavanju i unapređenju svog zdravlja. Tek kada zađemo u neke  godine počinjemo da shvatamo izreku:“Bolje sprečiti, nego lečiti!”

Sa obzirom da je stres nezaobilazna komponenta ubrzanog tempa svakodnevnice, preporučio bih Vam RELAKS MASAŽU, o čijoj blagodeti Vam mogu posvedočiti moji brojni redovni klijenti. Često se dešava da čak i zadremaju tokom masaže, posle koje su opet spremni da se uhvate u koštac sa problemima svakodnevnice jači i opušteniji.