Lično iskustvo i korisni primeri za vežbanje lica kod kuće

Face Gym- benefiti

Danas želim da podelim sa vama svoje lično iskustvo kako sam otkrila i zaljubila se u Face gym. Kao osoba koja je uvek bila zainteresovana za negu kože i lepotu, želela sam pronaći prirodan i efikasan način da poboljšam izgled svog lica. U potrazi za rešenjem, naišla sam na koncept Face gym-a i odlučila da ga isprobam. U nastavku ću podeliti svoje iskustvo, kao i korisne primere 7 efikasnih vežbi za lice koje sam praktikovala i koje su mi donele fantastične rezultate.

Kako sam otkrila Face gym

Pre nego što sam otkrila Face gym, koristila sam razne kozmetičke proizvode i tretmane koji obećavaju pomlađivanje kože i zatezanje mišića lica. Međutim, nisam bila zadovoljna rezultatima i želela sam nešto prirodno i dugotrajno. Tada sam naletela na koncept Face gym-a koji se fokusira na vežbe mišića lica kako bi se postigao zategnut i mladolik izgled. Odlučila sam da mu dam priliku i bila sam prijatno iznenađena rezultatima koje sam postigla, te sam rešila da završim edukaciju na temu Face Gym -a na kojoj sam otkrila tajne produženja mladolikog izgleda kože lica koje želim da podelim sa vama u formi 7 vežbi koje možete praktikovati kod kuće.

Moje iskustvo sa Face gym-om

Kada sam počela sa Face gym-om, prvo sam naučila osnovne tehnike vežbanja za mišiće lica. Ove vežbe su bile jednostavne za izvođenje i nije mi trebalo mnogo vremena da se naviknem na rutinu. Već nakon nekoliko nedelja redovne prakse, primetila sam poboljšanje u tonusu mišića lica. Moje jagodice su se izdizale, bore oko očiju su se smanjile, a koža je dobila zdrav i blistav izgled.

Slike pre i posle Face Gym sa upotrebom niti kolagena nakon 1 tretmana

Korisni primeri za vežbanje lica:

  1. Vežba „Usne i obrazi“: Sedim uspravno i nežno izbacujem usne napred, zadržavam 5 sekundi, a zatim polako opuštam. Ponavljam ovu vežbu 5 puta.
  2. Vežba „Oči i čelo“: Stavljam kažiprst obe ruke na spoljašnje ivice očiju i nežno podižem očne kapke. Održavam pritisak 10 sekundi, a zatim se opuštam. Ponavljam 5 puta.
  3. Vežba „Vrat i vilica“: Spuštam glavu unazad, zatim zatvaram usta i lagano guram donju vilicu prema gore. Održavam ovu poziciju 10 sekundi, a zatim se opuštam. Ponavljam 8 puta.
  4. Vežba „Jastučići prstiju“: Kružnim pokretima, nežno tapkam po celom licu koristeći jastučiće prstiju. Ova tehnika poboljšava cirkulaciju i daje koži svežinu.
  5. Vežba „Zmajeva vilica“: Otvaram usta široko, kao da želim da pojedem nešto veliko, a zatim povlačim usne unutra dok držim zube prekrštene. Održavam ovu poziciju 10 sekundi, a zatim se opuštam. Ponavljam 6 puta.
  6. Vežba „Nosni prsti“: Postavljam kažiprste na obe strane nosa i lagano pritiskam prema dole. Podižem gornju usnu tako da osetim blagu otpornost. Zadržavam 10 sekundi, a zatim se opuštam. Ponavljam 5 puta.
  7. Vežba „Lepršavi obrazi“: Naduvam obraze vazduhom i prenosim vazduh iz jednog obraza u drugi. Ponavljam ovaj postupak 5 puta. Ova vežba pomaže u toniranju mišića obraza i daje svež i mlađi izgled.
Before and After slika nakon 2 tretmana Face Gym

Kako rezervisati svoj termin za Face Gym?

Face gym je postao neizostavan deo moje dnevne rutine nege lica. Svakog dana odvojim samo nekoliko minuta da vežbam i rezultati su neverovatni. Moje lice izgleda tonirano, zategnuto i mladoliko, a najbolje od svega je što koristim samo svoje mišiće i nekoliko dodatnih spravica. Uz sve prednosti Face gym-a, osećam se samopouzdano i prirodno lepo. Ako želite da poboljšate izgled svog lica na prirodan način, preporučujem vam da isprobate Face gym vežbe. Uverena sam da će vas rezultati oduševiti, baš kao što su mene oduševili!

Svoj tretman Face Gym -a možete zakazati kod mene u Fizio Spa svakog ponedeljka pozivom na broj 063466414, ili online klikom na link https://www.fresha.com/a/physio-spa-fizio-spa-zrenjanin-trg-slobode-3-yqfdmmg5/booking?menu=true u sekciji Tretmani oblikovanja tela.

Autor teksta:

Ramona Sekošan,

Face Gym specijalista