Terapeutska masaža leđa predstavlja spoj nekoliko različitih manuelnih tehnika masaže, dodatno obogaćena mešavinom ulja, ili krema koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost.

Terapeut tokom ove masaže deluje na bolno ili napeto mesto, te prodire dublje u mišićno tkivo. Cirkulacija postaje bolja, mišići leđa i vrata se opuštaju, postaju bolje prokrvljeni, što se manifestuje kao osećaj lakoće i opuštenosti.

Terapeutska masaza ledja u Fizio Spa

Bol u leđima i izbor masaže

Ukoliko osećate bol u leđima, terapeut će prvo uočiti razlog bola i odrediti kojom vrstom terapeutske masaže valja tretirati nastalu tegobu.

Ova masaža je veoma delotvorna kod osoba koje zbog posla provode dosta vremena ispred računara, pa osećaju ukočenost vrata i ramena. Nakon samo jedne masaže osetićete poboljšanje u smislu smanjenja ukočenosti gore pomenutog dela tela.

I sami znate da naša leđa trpe prilikom svakog pokreta i položaja. Čovekov radni i životni vek se uvek slama preko leđa. Zašto je to tako? Zato što su leđa stub, oslonac i temelj našeg tela. Ali samim tim, leđa ujedno najviše stradaju zbog našeg načina života. Bol u leđima izazivaju:

  • teret koji preuzimamo na sebe,
  • nepravilno držanja,
  • dugo sedenje,
  • neudobna obuća,
  • depresija,
  • nedovoljna snaga i izbalansiranost mišića u telu…

Kada izabrati terapeutsku masažu leđa?

Zdravlje nije luksuz, ono je osnova kvalitetnog i dugog života. I baš zbog toga, ovo je jedan od najtraženijih tretmana u Fizio Spa. Želeli smo da svako sebi pokloni trenutke mira i život bez bolova. Želeli smo da parcijalnu masažu leđa svaki čovek može sebi da daruje.

Zato ne čekajte da Vas nešto zaboli, tada je već kasno!

Ne zaboravite, Vaše telo je jedino mesto gde možete da živite! A kakva su Vam leđa, takav Vam je život. Mislite o tome…

Terapeutska masaža leđa ima blagotvorno dejstvo na ceo organizam jer otklanja sve blokade i nakupljeni stres u telu i savršen je izbor nakon napornog radnog dana ili nakon nekog vrlo stresnog događaja.

Masaza vrata u Zrenjaninu

Svoj termin za Terapeutsku masažu leđa zakažite online klikom ovde, ili nas pozovite na 063466414.

Mi vas čekamo u hotelu Vojvodina Zrenjanin, nivo -1. Vidimo se na masaži!