Ivan Izgarjan

Fizioterapeut

Održavajte svoje telo sad, a ono će Vam to ceo život vraćati!

Još u mladosti pronašao sam svoje zadovoljstvo u sportu, konkretno karateu. Karate je izuzetno zahtevan borilački sport što podrazumeva da sam se rano „upoznao“ sa bezbroj povreda. Na svu sreću pored sebe sam imao tim fizioterapeuta koji su činili da moja karijera ne ispašta zbog sportskih povreda.
Tokom terapija u razgovoru sa budućim kolegama shvatio koliko je fizioterapeut plemenito zanimanje i koliko može pomoći u popravljanju kvaliteta života ljudi.
Poželeo sam da naučim kako da pomognem sportistima da se što pre vrate aktivnostima koje vole. To me je motivisalo da upišem Visoku Sportsku i Zdravstvenu školu smer – strukovni fizioterapeut!
Tokom školovanja izučavao sam mnoge terapijske procedure, ali ono što mi je naročito privuklo pažnju je Hidžama – cupping terapija!
Ona će učiniti da pročistite svoje telo od toksina i olakšate teret koji svaki dan nosite na svojim ramenima. Moja specijalnost je da izaberem pravu kombinaciju više različitih tehnika masaže, kiropraktike i fizikalnih procedura koje će preporoditi vaše telo i učiniti da iz Fizio Spa izađete sa osmehom na licu.
U borbi protiv svakodnevne nelagodnosti uzrokovane bolom u određenoj regiji treba biti uporan i strpljiv. Spreman sam da sa Vama bijem bitku i da na kraju izađemo kao pobednici!

Termin u Physio Spa možete zakazati pozivom na broj +381466414 ili putem našeg web sajta!

Prati nas

Kontakt

Otkazivanje, ili promena zakazanog termina - MOŽE!

Ukoliko je neophodno da otkažete svoj termin ili promenite vreme, molimo Vas uradite to 24h unapred.

Dajte nam bar jedan radni dan da se prilagodimo novonastaloj situacji. Dakle, ukoliko otkažete svoj zakazani termin 24h ranije, bićemo vam veoma zahvalni.