masaza1

Masaže

Švedska relaks masaža

Klasična tehnika masaže koja ima za cilj da ubrza cirkulaciju, poboljša, tonus kože, smanji napetost mišića i rezultira stanjem opšte relaksacije tela i duha.

Manuelna limfna drenaža

Set specifičnih laganih pokreta kože i površinskih fascija ima za cilj da stimuliše limfni sistem koji je odgovoran za proces eliminacije štetnih produkata metabolizma ćelija. Rezultat je smanjeno zadržavanje vode i smanjenje otoka, kao i detoksikacija organizma.

Refleksologija

Medicinski primenjena refleksologija je drevna veština kojom se tretiraju određene zone na stopalima koje korespondiraju unutrašnjim organima i delovima tela u cilju uspostavljanja ravnoteže – balansa u njima i stimulisanja samoizlečenja organizma. Rad na stopalima opušta, osvežava organizam i daje osećaj lakoće nogu.

30 min. 1500 din.
45 min. 1850 din.
60 min. 2200 din.

masaza2

Terapijske masaže

Masaža vulkanskim kamenjem

Masaža vulkanskim (vrućim) kamenjem je specijalna vrsta masaže, koja u kombinaciji sa veštim terautskim rukama pomaže u opuštanju napetih mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje nervni sistem. Masaža vulkanskim kamenjem je upotpunjena delovanjem prirodnih ulja koja, ne samo da pomažu kamenju da klizi, već hrane i neguju kožu.

Terapeutska masaža

Terapeutska masaža predstavlja spoj nekoliko različitih manuelnih terapeutskih  tehnika mobilizacije mekotkivnih struktura i zglobova koje radi kvalifikovani fizioterapeut, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost. Pospešuje se mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata, otklanjaju se posledice stresa i snažno deluje na opuštanje svih blokada u telu. Savršen izbor nakon napornog radnog dana ili stresnog događaja.

Sportska masaža

Intenzivni masažni zahvati kombinovani sa istezanjem mišića ubrzavaju proces otklanjanja mlečne kiseline nastale prilikom mišićnog rada i time omogućavaju brži proces oporavka mišića, kao i poboljšanje sportskih rezultata. Putem sportske masaže ubrzava se oporavak organizma nakon treninga, ali se takodje mišići mogu pripremiti za trening zagrevanjem i istezanjem.

Shiatsu

Japanska tehnika “pritiska prstima” sa korenima znanja starih par hiljada godina smatra se pretečom svih ostalih masažnih tehnika gde se pritiskom palcem, prstom, laktom, čak i petom na energetske tačke tela, upotpunjeno laganim istezanjem i dubokim disanjem organizam vraća u ravnotežno stanje i gde se obnaljva vitalna energija.

Tradicionalna Tajlandska masaža

Nastala iz uticaja Kineske, Indijske i Japanske tradicionalne medicine kombinuje intezivan pritisak na energetskim kanalima tela i vežbe istezanja kao u Yogi za savršeno isustvo. Tretman celog tela Tajlandskom masažom će rezultirati potpunim osećajem slobode pokreta, smanjenjem psiho-fizičke napetosti, harmonijom tela i duha i deblokadama životne energije.

45 min. 1900 din.
60 min. 2400 din.
90 min. 3000 din.

Aromaterapijska masaža

Specijalizovani tretman za smanjenje posledica nagomilanog stresa, opšte tenzije, zamora, glavobolja, PMS-a, alergija i mnogih drugih zdarvstvenih tegoba. Tokom tretmana se koriste esecijalna ulja u zavisnosti od vaših potreba.

60 min. 3000 din.