Marko Ćurčić

Fizioterapeut

Nekada sam mislio da je masaža stvar prestiža, danas znam da je to potreba!

Pravo pitanje je zašto znam da je masaža jedna od onih stvari koju bi svako trebao da iskusi? Zato što sam i ja nekada radio na poslu (fizioterapeut), koji ako se obavlja sa puno empatije, nosi veliku količinu stresa i napetosti. Kada sam otkrio šta dobra masaže može učiniti za moje telo, znao sam da je to oblast koju želim više istražiti.

Pohađao sam nebrojeno kurseva na temu masaže, putovao na drugi kraj sveta da bih izučavao različite tehnike masaže, radio na kruzerima i privatnim jahtama, bio fizioterapeut rvačke reprezentacije Srbije, sve sa ciljem da svoje veštine dovedem na nivo gde bih mogao da pomognem što većem broju ljudi.

I tako je nastao Fizio Spa. Ovde sam izabrao svoj tim fizioterapeuta i masera sa kojima delim istu pasiju – ljubav prema masaži i želju da pomognemo drugima.

Verujem da sam zbog masaže postao bolji čovek, bolji otac i bolji preduzetnik! Od kada sam naučio kako da se nosim sa posledicama stresa i napetosti kroz redovnu masažu i fizičku aktivnost, mogu potpuno da se posvetim svojim klijentima i pomognem im da i oni osete šta dobra masaža može učiniti njih.

Moja super moć je da prepoznam potrebe vašeg tela i kreiram najbolju mogući tretman za Vas. Ne morate sami da birate svoj tretman i da unapred znate koji stil masaže je pravi za vas. Samo odaberite TRETMAN KOD MARKA, a ja ću posle inicijalne procene skrojiti pravu kombinaciju pokreta i tačaka za masažu koje će Vam preporoditi telo!