Masaža VULKANSKIM KAMENJEM je tretman za potpunu relaksaciju koja se postiže nežnim pokretima masaže, aromatičnim uljem i blagotvornom toplotom vulkanskog kamenja. Toplina kamenja u kombinaciji sa veštim terapeutskim rukama učiniće da vaša masaža bude nezaboravno iskustvo kome ćete se rado vraćati.

Kamen je najstariji oblik života na planeti Zemlji. Verujući u njegov elektromagnetski potencijal, stari Indijci su ga koristili u svojim ritualima kako bi lečili razna oboljenja. Kamenje koje se ranije koristilo u masaži vulkanskim kamenjem oblikovano je od komadića lave, prirodno izvajano u reci. Sada je to komercijalizovano kamenje vulkanskog porekla koje se pravi od komprimovane prašine vulkanskom porekla u posebnim modlama, a zagreva se u specijalnim posudama za grejanja, potopjeno u vodi, koje održavaju konstantnu temperaturu.

Šta treba znati pre masaže vulkanskim kamenjem

Masaža vulkanskim kamenjem omogućava bolju razmenu materija u organizmu i potencira detoksikaciju organizma. Nakon masaže vulkanskim kamenjem, kao i posle svake masaže generalno, preporučuje se ispijanje minimalno jedne čaše vode da bi se proces rehidratacije i izmene tečnosti u organizmu ubrzao.

Koriste se kombinacije toplog kamenja koje se postavljaju na telo prateći glavne energetske centre ili čakre. Čakre su energetski centri kroz koje primamo, prerađujemo i usmeravamo energiju (vitalnu silu) koje teče kroz naše telo. Uz pomoć čakri razmenjujemo svoju energiju s okolinom, sa ciljem uravnoteženog protoka energije na svim nivoima. Disanje postaje dublje i opuštenije, posledice nagolimanog stresa se anuliraju.

Fizio Spa -masaža vulkanskim kamenjem
Fizio Spa -masaža vulkanskim kamenjem

Kako se izvodi masaža vulkanskim kamenjem

Terapeut nauljeno kamenje ne stavlja direktno na kožu, već prvo zagreje svoje dlanove koje će prineti na kožu i pokretima glađenja priprema je i greje, nakon čega toplim kamenjem masira dublje strukture kože, mišićnih ovojnica, ligamenata i mišićnih grupa.

U zavisnosti od vašeg zdravstvenog stanja i želja tretman vulkanskim kamenjem traje 45, 60 ili 90 minuta.

Masaža vulkanskim kamenjem -priprema
Masaža vulkanskim kamenjem -priprema

Kome se preporučuje masaža vulkanskim kamenjem?

Tretman se preporučuje kod:

-bolnih stanja mišića,

-napetosti,

-reumatskih problema,

-degenerativnih stanja kičmenog stuba,

-sportskih povreda,

-nesanice,

-razdražljivosti,

-pms-a.

Masaža vulkanskim kamenjem smanjuje i olakšava hroničan bol u slučaju fibromialgije, artritisa, sindroma karpalnog tunela i drugih hroničnih stanja. Povećava fleksibilnost u zglobovima, olakšava kretanje i smanjuje bol i grčeve u mišićima. Efekat toplote koje zagrejano kamenje prenosi na telo samo produbljuje blagotvorne efekte masaže.

Zadovoljan klijent - Physio Spa Zrenjanin
Zadovoljan klijent – Physio Spa Zrenjanin

Jeste li spremni da iskusite šta ovaj fenomenalni tretman može učiniti za Vas? Svoj termin za masažu vulkanskim kamenjem zakažite online klikom ovde, ili nas pozovite na 063466414.

Mi vas čekamo u hotelu Vojvodina Zrenjanin, nivo -1. Vidimo se na masaži!