Osećate bol u leđima, rukama i nogama i čini Vam se da Vas boli svaki mišić na telu? Ubrzan i stresan život koji nam je nametnut, bili toga svesni ili nesvesni, nas neminovno vodi ka tome da postanemo mašine za pravljenje novca. Naravno, takav način života ima bezbroj posledica po zdravlje pojedinca, a posledica na koju bi naročito obratili pažnju o ovom tekst je konstantna napetost. Najbolji lek za to može biti upravo relaks masaža celog tela! U prilog tome ide i činjenica da se masaža, uopšteno kao metoda lečenja, primenjuje više od 5000 godina. Kao takva, ona predstavlja kombinaciju klasične i alternativne medicine koja kroz vekove daje najbolje rezultate.

Šta treba znati pre relaks masaže celog tela?

Postoji dosta različitih masaža, a koje će se raditi normalno u zavisnosti od tegoba i potreba pojedinca. Univerzalno pravilo koje važi pre bilo kog tipa masaže je da bi trebalo izbegavati unošenje alkohola i uzdržavati se od jela bar dva sata pre. Razlog tome je sprečavanja neželjenih efekata, ali i zarad efektivnosti samog tretmana masažom. U slučaju visoke temperature, ili ako je osoba u procesu nekog lečenja, najbolje bi bilo posavetovati se sa stručnom osobom i proveriti koliko je masaža u tom trenutku pametan izbor.

Kada izabrati relaks masažu celog tela?

Kažu da je bol naš prijatelj jer nam signalizira i pokazuje da nešto nije u redu.

Ne treba da čekate da se bol poveća, na prvi znak treba da reagujete i izaberete pravu masažu koja će vam ukloniti bolove koje imate, a koji su u krajnjoj meri posledica savremenog načina života. Stres na poslu, sedenje za računarom, nepravilan položaj tela koji se duže zadržava su svakodnevna pojava u životu modernog čoveka. Sve navedeno dovodi do toga da su jedne od najtraženijih masaža antistres i relaks masaža.

Ukoliko želite da se osećate funkcionalno i dobro u svojoj koži priuštite ovu masažu. Nakon masaže telo je opušteno i preporođeno.  Zakažite sebi tretman i uživajte u čarima relaks masaže.

Masaža leđa u Zrenjaninu

Benefiti relaks masaže

Pored svog relaksirajućeg efekta na organizam, pomaže u smanjenu posledica stresa, dovodi do otklanjanja napetosti i utiče na bolna stanja.

Poboljšava imunitet i doprinosi poboljšanju kvaliteta sna. Pri samom izvođenju masaže poseban akcenat se stavlja na ramena , vrat, glavu, dlanove i stopala.

Upotrebom posebnih antistres ulja za masažu deluje kao aromaterapija što pozitivno utiče na nervni sistem, samim tim predstavlja prirodni “lek” za opuštanje.

Kako se izvodi masaža celog tela?

Relaks masaža celog tela izvodi se laganim opuštajućim pokretima kako bi efekat eteričnog ulja bio što bolji. Ova masaža najčešće predstavlja kombinaciju više različitih tehnika masaže u kombinaciji sa specijalnim antistres uljima ili kremama koje se utrljavaju u kožu, a čiji miris ujedno dovodi do relaksacije i uspostavljanja ravnoteže.

Relaks masaža celog tela predstavlja preventivni tretman koji pomaže da se eliminiše napetost, smanji stres i poboljša protok krvi. Ujedno predstavlja i jedan od najlakših načina postizanja očuvanja zdravlja koji se primenjuje hiljadama godina. Stres koji se nakuplja u obliku napetosti koja često uzrokovana dugotrajnim sedenjem, nedovoljnim razgibavanjem i užurbanim načinom života.

Masaža glave u Physio Spa

Ova vrsta masaže se naročito preporučuje kod:

  • Stresa
  • Nervoze
  • Depresije
  • Strahova
  • Naročito kod napetosti i bolova u vratu
  • Kod hroničnog umora i nesanice
  • Problema sa glavoboljom i migrenom
  • Problema sa cirkulacijom

Kad je u pitanju ulje za masažu, naročito snažno antistres dejstvo imaju lavanda, matičnjak, kedar i žalfija. Lavanda stvara atmosferu čistoće, svežine i urednosti. Matičnjak, kedar i žalfija deluju umirujuće i ublažujuće kod stanja stresa, migrene i depresije.

Svoj termin za Relaks masažu celog tela zakažite online klikom ovde, ili nas pozovite na 063466414.

Mi vas čekamo u hotelu Vojvodina Zrenjanin, nivo -1. Vidimo se na masaži!